amirarshia 0 ارسال شده در آبان 93 سلام به دوستان و خسته نباشیدیه مشکلی برام پیش اومده که میخوام از شما برای حلش کمک بگیرم مشکل رو تو عکس زیر ببینید مشکلم اینه که وقتی یه مطلب میزارم تو سایت بعد ایندکس شدنش نتایج همون پست رو به دوشکل نشون میده و دقیقا زیر هم دیگهتو تصویر بالا لینک دوم باید از گوگل و بقیه موتور های جست و جو حذف بشهیعنی لینک از طریق مسیر کامپوننت خود جوملا نداشته باشیم و لینک ها از طریق منو ها داده بشن منتظر نظراتتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 فایل robots.txt رو از هسته جوملا جایگزین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirarshia 0 ارسال شده در آبان 93 فایل robots.txt رو از هسته جوملا جایگزین کنید. دوست عزیز متوجه منظورتون از اینکه میفرمایید از هسته جوملا جایگزین کنید نمیشم یعنی چی از هسته جوملا جایگزین کنم میشه مثل نوشته ی زیر منظورتون هست؟ dissallow: /component نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 منظورم اینه که بسته جوملا 27 جومینا رو دریافت کنید و این فایل رو دوباره آپ کنید. احتمالا dissallow: /component از این فایل پاک شده چون این دستور به گوگل اجازه ایندکس کردن محتویات پوشه Component رو نمیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirarshia 0 ارسال شده در آبان 93 منظورم اینه که بسته جوملا 27 جومینا رو دریافت کنید و این فایل رو دوباره آپ کنید. احتمالا dissallow: /component از این فایل پاک شده چون این دستور به گوگل اجازه ایندکس کردن محتویات پوشه Component رو نمیده. ممنون از اینکه جواب دادین جناب قاسمی ولی قبلا چک کردم فایل robot رو و کملا درسته خودمم موندم چرا اینجوری شده! تو این3-4سال بار اولیه میبینم اینطوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 dissallow: /component/content رو اضافه کنید چند روز دیگه ببینید درست نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر