mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام من قبلا اشتباهی به دلیل شباهت نام افزونه ای با کدهای خود هسته ی جوملا از دیتابیس حذف کردم . حالا بعد از اکسترکت جوملا و بازگشت هسته های حذف شده ولی دیتابیس حل نشده ذخیره ناموفق با خطای: Table 'site_test.zos61_finder_taxonomy' doesn't exist SQL=SELECT * FROM `zos61_finder_taxonomy` WHERE `parent_id` = 1 AND `title` = 'Type'چه کنم . تشکر ویرایش شده آبان 93 توسط mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 جدول site_test.zos61_finder_taxonomyرو بسازیدو داخلش فیلد zos61_finder_taxonomy رو بسازید. 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 سلام من به این شکل ساختم و ذخیره کردم . تغیرات دیگری در فرم لازم نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 Type رو varchar کنید maxlenth رو 255 بگذارید و collation رو utf8_general_ci بگذارید. 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز من فرم رو به این صورت پر کردم آیا درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بله 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) ذخیره ناموفق با خطای: Unknown column 'parent_id' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM `zos61_finder_taxonomy` WHERE `parent_id` = 1 AND `title` = 'Type' راستی سایت هم این ارور رو میده Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unknown column 'title' in 'field list' SQL=SELECT `title` FROM `zos61_finder_taxonomy` WHERE `parent_id` = 1 AND `state` = 1 AND `access` IN (1,1)' in /home/vat/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/taxonomy.php:279 Stack trace: #0 /home/vat/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/query.php(773): FinderIndexerTaxonomy::getBranchTitles() #1 /home/vat/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/query.php(232): FinderIndexerQuery->processString(NULL, 'fa', 'AND') #2 /home/vat/public_html/modules/mod_finder/helper.php(83): FinderIndexerQuery->__construct(Array) #3 /home/vat/public_html/modules/mod_finder/mod_finder.php(55): ModFinderHelper::getQuery(Object(JRegistry)) #4 /home/vat/public_html/libraries/joomla/application/module/helper.php(173): include('/home/vat/...') #5 /home/vat/public_html/libra in /home/vat/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/taxonomy.php on line 279 ویرایش شده آبان 93 توسط mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بنظرم بهتره توی یکی از پوشه های هاستتون جوملا رو نصب کنید و این افزونه رو هم روش نصب کنید سپس از جدول مربوطه بکاپ گرفته و به دیتابیس این جوملا انتقال دهید. در صورت امکان دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز اگر شما جوملا 2.5 دارید لطفا یه لطفی کنید ، برید دیتابیس و ببینید که taxonomy چه جداولی داره توشون چی نوشته به من بدید من کپی کنم . zos61_finder_taxonomy zos61_finder_taxonomy_map شما taxonomy رو جستجو کنید . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام فایل dbs.zip رو دانلود کنید و اکسترکتش کنید دو تا فایل توش هست برید به phpmyadmin دیتابیس مربوطه هر چی جدول من گفتم بهتون ساختید پاک کنید. روی دکمه Import کلیک کنید بار اول یکی از فایل ها رو ایمپورت کنید و بار دوم فایل دیگر را. کلا مشکلتون حل میشه. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 آقا دســــــــــــتت درد نکنه ، مشکلات حل شد . خیلی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر