shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با عرض سلامسایت ما تا دیشب ساعت 23 کار می کرد و تغییری هم در آن ایجاد نشده است.ولی از دیشب تا حالا ابتدا صفحه اصلی سایت سفید می اومد و صفحه مدیریت جوملا باز می شد ولی الان بعد از یه تغییر کوچک صفحه مدیریت جوملا هم باز نمی شود.بعد از این که با search در اینترنت متوجه شدم که باید سیستم گزارش خطا ها را رو حالت maximum قرار بدم ، رفتم و این کارو کردم که وقتی save رو میزدم یه پیغام خطایی می داد که نمی تونست ذخیره اش کند که الان یادم نیست چی بود. بعد رفتم داخل فایل ها و از داخل configuration.php خواستم نمایش پیغام خطا را فعال کنم که این کارو کردم ولی همچنان صفحه سفید می آید. وحتی کدهای فعالساز ارور که باید تو htacscess هم اضافه بشه که ارور ها نمایش داده بشه هم اضافه کردم ولی باز هم ارورها نمایش داده نمیشه و همچنان صفحه سفید است ولی با تغییر در این دو فایل دیگه قسمت مدیریت سایتم هم باز نمی شه و کلا همه جا با صفحه سفید مواجه می شودم.در ضمن قابل ذکر است که ما از VPS بعنوان هاست استفاده می کنیم.خواهشا راهنمایی بفرمایین که باید چه کنم !!!خیلی مهم و فوری هستشممنون ویرایش شده آبان 93 توسط shadi_shkhsh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 کسی نیست جواب بده آیا ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 یک روزم گذشت ترو خدا یکی جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید بررسی بشه چه دسترسی ای باید بدم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 هاست خب آخه یوزرو پس را که نمیتونم بدم چون ماله شرکته و شرکت هم بهم اجازه نمیده ولی اگه شماره تماس بدین باهاتون تماس بگیرم و شما با وصل شین و محتوای هاست را ببینید team viewer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 09191529256 تماس بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) در هنگام اتصال بنده به سیستم این کاربر و دیدن محتوای هاست ابتدا متوجه این شدم که هیچکدام از فایلها باز نمیشود. البته خودشون گفتند. سپس برای تست یک فایل Html نوشتم و گفتم برای تست قرار بدند که با نرم افزار نشد آپلود کنند ارور میداد. با کنترل پنل دایرکت ادمین هم نتوانستند وارد شوند. سپس فرمودند که سرور درحال ارتقا است. پیش بینی من این است که مشکل از سوی سرور است و پس از ارتقا سرور این مشکل برطرف خواهد شد و در صورت عدم برطرف شدن مشکل این کاربر باید با سرور مربوطه تماس حاصل نمایند. اگر کسی نظر دیگری دارد ارائه نماید ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در آبان 93 دوستان مشکل بنده حل شدمشکل فقط تمدید دامنه و اختلالات DNS بود که بعد از چک کردن و تمدید درست شد.و چون سایت ریسلر قیلطر بود و ما این را نمیدونستیم و کسی به ما خبر نداده بود که باید تمدید بشه!! سایت ما بصورت یک صفحه سفید و خالی می آمد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خوشحالیم که مشکل شما برطرف شد فقط خواهشا قوانین رو بخونید طبق قوانین از عنوان مناسب استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر