vahid62 1 ارسال شده در آبان 93 چطور میشه پخش زنده رادیو ورزش رو درسایتم داشته باشم افزونه ای میخواهد و یا چطور میشه کد پخش زنده این رادیو رو پیدا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 93 چطور میشه پخش زنده رادیو ورزش رو درسایتم داشته باشم افزونه ای میخواهد و یا چطور میشه کد پخش زنده این رادیو رو پیدا کرد دوستان ببخشید نمیخواهم اسپم بزنم ولی لطفا به این سوال هم پاسخ بدید ، راهنمای برای این مورد رو در اینترنت هم سرچ کردم ولی به جوابی نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وثت بخیر دوست عزیز حدود دو یا سه سال پیش بود که کد های پخش رادیو به صورت فایل های پلی لیست بود که از پورت mms برای اتصال استفاده میکرد و آن صوت مورد نظر را پخش می کرد مثل رادیو ف-ر-د-ا که این فایل پلی لیست آن هنوز در سایت خودش موجود است ولی حدود چند ماهی هست که تمامی اون سرور ها قطع شدند و صدا و سیما تمامی پخش های صدا را به این صورت که ملاحضه می کنید گذاشته که بنده با وقتی که روش گذاشتم نتوانستم فایل یا آدرسی از روی آن پیدا کنم که بشه صدا را در سایت دیگر داشته باشم به همین خاطر ای کد iframe استفاده کردم با تنظیمات خودش بنده هم پیشنهاد همین رو به شما دارم، توضیحات در مورد این تگ هم توی سایت ها و خود جومینا موجود است با جستجوی کوچک به نتیجه ی مطلوبی خواهید رسید موفق باشید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر