behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان وقتی توی فرم های rsform فایلی که اسمش فارسیه آپلود میشه حروفش وقتی توی پوشه ی سرور قرار می گیره بهم میریزه. چیکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما می تونید یک نمونه از ان اسم را اینجا قرار دهید. ( اسم را قرار دهید نه فایل را ) ضمن اینکه ار اس فرم خودش نام فایل رو هم تغییر می دهد ! 1 واکنش ها : behsoftinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما می تونید یک نمونه از ان اسم را اینجا قرار دهید. ( اسم را قرار دهید نه فایل را ) ضمن اینکه ار اس فرم خودش نام فایل رو هم تغییر می دهد ! ممنون از توجهتون نمونه نام: 1000-مجید-مجیدیbox توضیح بیشتر: در قسمت prefix تعیین کردم که شماره پرسنلی شخص + نام و نام خانوادگی شخص (که فارسیه) بعنوان پیش وند فایل ذخیره شده قرار بگیره. حروف فارسی رو بصورت بالا نمایش می ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما فارسی نباید قرار بدید تاریخ یا یک عدد رندم قرار بدید 1 واکنش ها : behsoftinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما فارسی نباید قرار بدید تاریخ یا یک عدد رندم قرار بدید نیاز من فقط به فارسیه! استانداردش فارسیه برا کار من. چون پرسنا باید اسمشو بنویسه تا بعد فایلش قابل سرپ باشه. مثلا همه سیاوش رو سیاوش می نویسن. حالا لاتین ممکنه siavash , siyavash و هزار جور دیگه نوشته بشه. می خوام بعدا راحت توی فایل های سیو شده اسامی سرچ بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما خب اینکه بد تره. چندتا علی باشه چطور ؟ بهتر نیست کد پرسنلی هر پرسنل را قرار بدید؟ حتی برای جستجو هم بهتر میشه. به هر حال فارسی همین مشکل بوجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر