عارف2771 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام و خسته نباشید- من از قالب رایگان طلوع استفاده می کنم ولی اصولا با شش رنگ تعیین شده مشکل دارم!! به همین دلیل بکگراند رو عوض کردم. اما با این کار موقعیت ماژولها بر روی بکگراند به هم ریخته شد . چطوری میشه موقعیتها رو به دلخواه خودم تغییر بدم ؟ ادرس سایت parspasmand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 کمی css بلد باشید کاری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 کمی css بلد باشید کاری نداره سلام - سی اس اس تا حدی می دونم - اگه ممکنه لطف کنید بگید کدوم قسمت رو تغییر بدم - مشخصه موقعیتها چیه در صفحه سی اس اس - چطوری باید بفهمم کدوم خط برنامه مربوط به تغییر موقعیت ماژولها است ؟ شرمنده - ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در صفحه اول سایتتون کلیک راست کنید و Inspect element رو بزنید تا کد های مربوط به صفحه رو مشاهده کنید حالا میتونید اسم موقعیت ها رو ببینید برای ویرایش هم باید وارد پوشه template بشید از سایتتون و وارد پوشه قالب طلوع بشید و برید به پوشه css و فایل template.css رو ویرایش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر