pr_nkhtvto 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام کسی میتونه یک مازول بهم معرفی کنه که مطالب بخش ها را مثل سایت بیتوته نشون بده ، من مازول زیاد تست کردم شکل بیتوته هم بودن ولی لینک «مطالب بیشتر » رو ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مهر 93 وقت بخیر دوست عزیز شما می توانید از ماژول all mod RaXo استفاده کنید اما تجاری می باشد و همچنین برای این شکل در آوردن نیاز به دانستن دانش سی اس اس و مقداری پی اچ پی دارد، در کل باید ماژول را اختصاصی کرد موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آبان 93 با سلام کسی میتونه یک مازول بهم معرفی کنه که مطالب بخش ها را مثل سایت بیتوته نشون بده ، من مازول زیاد تست کردم شکل بیتوته هم بودن ولی لینک «مطالب بیشتر » رو ندارن من حضور ذهن ندارم مال سایت بیتوته چجوریه ولی اگه می خوای با عکس بند انگشتی نشون بدی مطالب هر بخش و ماژول های زیادی هست که بهترینش پارساگلوبال نیوز ه 1 واکنش ها : saberiranboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر