shahriarr 2 ارسال شده در مهر 93 سلامدوستان آیا افزونه وجود داره که بری یک خبر یک مطلب رو باز کنی و بخونی بعد که برگردی اونای ک خوندی رنگش بزشه؟مثل گوگل که یک لینکش رو باز میکنی برمیگردی اون لین تغیر رنگ داده و باقی ابی هستنمرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام به شخصه همچین افزونه ی برای جوملا ندیدم و فکر میکنم نباشه /حتم ندارم/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 شما با css میتونید اینکار رو انجام بدید به این صورت که به css میگید اگر این لینک باز شده بود تا بحال رنگ رو به این تغییر بده و اگر باز نشده بود به این رنگ حتی میتونید برای اینکه موس از روی لینک رد بشه و حتی وقتی روی لینک کلیک شد چه رنگی بشه. 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) شما با css میتونید اینکار رو انجام بدید به این صورت که به css میگید اگر این لینک باز شده بود تا بحال رنگ رو به این تغییر بده و اگر باز نشده بود به این رنگ حتی میتونید برای اینکه موس از روی لینک رد بشه و حتی وقتی روی لینک کلیک شد چه رنگی بشه. بسیار عالی خب چطور این آپشن رو قرار بدم و فعال سازی کنم؟ در حال حاضر دارم اینجا رو مطالعه میکنم http://www.w3schools.com/cssref/sel_visited.asp ویرایش شده مهر 93 توسط shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 من نیستم تا شنبه به دوستان دیگر بگید اینکارو انجام بدند در صورتی که نتونستند خودم شنبه میام انجام میدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 سلام مجددممنون کارم درست شد اما یک مشکلی:من از این کد استفاده کردم: /* unvisited link */ a:link { color: green; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: red; } /* selected link */ a:active { color: yellow; } بعد تو صفحه اصلی مطالب وسط لینک هاشون زیرشون یه خط کشیده شدهرنگ ها به درستی بعد بازدید تغییر میکنه اما میخوام اون خط زیر برداشته بشهو این که در اخبار سمت راست که تیتری میاد اونا رنگشون عوض نمیشه ولی توی آرشیو اخبار همیش درستهاز قالب تک نیوز و ماژول گلوبال نیوز استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 از کد زیر استفاده کنید: a:link {color: green !important; text-decoration:none !important;}a:visited {color: green !important; text-decoration:none !important;}a:hover {color: red !important; text-decoration:none !important;}a:active {color: yellow !important; text-decoration:none !important;} 1 واکنش ها : shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 خیر جواب نداد لینک: http://cartoonmag.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 پیام خصوصی ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 انجام شد فقط توروخدا یه فکری به حال این هاست بدبخت بکنید داره میترکه 1.13 از 1.14 گیگا بایت پره 1 واکنش ها : shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 سلام دوست عزیزم این که وقتی خبرو میبینی تغییر رنگ نمیده فقط وقتی موس میبری روش قرمز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 به این خاطر که شما visited و link رو سبز گذاشتی تغییر رنگ داده میشه به سبز. 1 واکنش ها : shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 lotfan dorost konid dosrt azziz besair mamnon farsim pak shod nashod bedam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 آقای قاسمی من اول که خودم کد دادم آبی بود میخوندیش بر میگشتی میشد جیگری مانند حالا شما اینو برداشتی فقط یه لینک سبز واسه منه بخونم و نخونم هممونه من که دست نزدم به کدا خواهشا مجدد برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام مجدد ممنون کارم درست شد اما یک مشکلی: من از این کد استفاده کردم: /* unvisited link */ a:link { color: green; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: red; } /* selected link */ a:active { color: yellow; } بعد تو صفحه اصلی مطالب وسط لینک هاشون زیرشون یه خط کشیده شده رنگ ها به درستی بعد بازدید تغییر میکنه اما میخوام اون خط زیر برداشته بشه و این که در اخبار سمت راست که تیتری میاد اونا رنگشون عوض نمیشه ولی توی آرشیو اخبار همیش درسته از قالب تک نیوز و ماژول گلوبال نیوز استفاده میکنم این هم نقل قول از شما خودتون این کد رو دادید به من انجام شد. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : shahriarr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 تشکر ویژه و فراوان-موضوع به کلی حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر