nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 سلام می خواستم محصولات فروشگاه از طریق منوی بالای سایت نشون داده بشه محصولات و اضافه کردم ولی نمی دونم چرا توی سایت نشون نمیده کامپوننت فروشگاه ساز جومشاپینگ جومینا رو نصب کردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام برای این کار کافی است به بخش منوها رفته و اموننت مورد نظر رو برای نمایش در منو انتخاب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام برای این کار کافی است به بخش منوها رفته و اموننت مورد نظر رو برای نمایش در منو انتخاب کنید یا حق مهندس بیشتر توضیح بده به تنظیمات منو رفتم ولی کامپوننت مورد نظر و ندیدم اصلا بیشتر ماژول هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی بدید براتون انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر