amin-1387 0 ارسال شده در مهر 93 سلام مطالبی که با k2 روی سایت میذارم رو میشه با دادن ستاره ارزیابی کرد از 1 تا 5 وقتی 5 ستاره رو کلیک میکنم 4 تا حساب میکنه و اگه 1 ستاره بخوام بدم نمیشه ، چون ستاره ها از 2 تا 5 نشون میده ولی از 1 تا 4 حساب میکنه. کسی میدونه این چه مشکلیه؟؟؟ سایت: pgumarine.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در مهر 93 سلام مطالبی که با k2 روی سایت میذارم رو میشه با دادن ستاره ارزیابی کرد از 1 تا 5 وقتی 5 ستاره رو کلیک میکنم 4 تا حساب میکنه و اگه 1 ستاره بخوام بدم نمیشه ، چون ستاره ها از 2 تا 5 نشون میده ولی از 1 تا 4 حساب میکنه. کسی میدونه این چه مشکلیه؟؟؟ سایت: pgumarine.ir ببینید چیزی روی ستاره های شما رو نگرفته ؟! یه المانی که position relative یا Absolute باشه و با zindex ، بالاتر از ستاره های رای دهی قرار گرفته باشه ؟ اگر این مشکل رو ندارید فکر میکنم مشکل از k2 شما هست و میتونید با یه نصب k2 جدید این مشکل رو برطرف کنید 1 واکنش ها : amin-1387 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin-1387 0 ارسال شده در مهر 93 ببینید چیزی روی ستاره های شما رو نگرفته ؟! یه المانی که position relative یا Absolute باشه و با zindex ، بالاتر از ستاره های رای دهی قرار گرفته باشه ؟ اگر این مشکل رو ندارید فکر میکنم مشکل از k2 شما هست و میتونید با یه نصب k2 جدید این مشکل رو برطرف کنید این المان رو باید کجا بگردم؟؟؟ کامپوننت رو تازه آپدیت کردم ورژن k2 v2.6.8 هست. اگه میشه راهنمایی کنین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin-1387 0 ارسال شده در مهر 93 این المان رو باید کجا بگردم؟؟؟ کامپوننت رو تازه آپدیت کردم ورژن k2 v2.6.8 هست. اگه میشه راهنمایی کنین ممنون این کد مربوط به Rating هست باید چیکار کنم؟؟؟ /* --- Rating --- */ .itemRatingForm {display:block;vertical-align:middle;line-height:18px;float:left;} .itemRatingLog {font-size:11px;margin:0;padding:0 0 0 4px;float:left;display:none;} div.itemRatingForm .formLogLoading {background:url(../images/system/loading.gif) no-repeat left center;height:18px;padding:0 0 0 20px;} .itemRatingList, .itemRatingList a:hover, .itemRatingList .itemCurrentRating {background:url(../images/system/transparent_star.png) left -1000px repeat-x;} .itemRatingList {position:relative;float:left;width:85px;height:18px;overflow:hidden;list-style:none;margin:0!important;padding:0;background-position:left top;} .itemRatingList ul li {display:inline;background:none;padding:0;} .itemRatingList a, .itemRatingList .itemCurrentRating {position:absolute;top:0;left:0;text-indent:-1000px;height:18px;line-height:18px;outline:none;overflow:hidden;border:none;cursor:pointer;} .itemRatingList a:hover {background-position:left bottom;} .itemRatingList a.one-star {width:20%;z-index:6;} .itemRatingList a.two-stars {width:40%;z-index:5;} .itemRatingList a.three-stars {width:60%;z-index:4;} .itemRatingList a.four-stars {width:80%;z-index:3;} .itemRatingList a.five-stars {width:100%;z-index:2;} .itemRatingList .itemCurrentRating {z-index:1;background-position:0 center;margin:0;padding:0;} span.siteRoot {display:none;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر