mirzadi 0 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان می خواستم سایت موزیک راه اندازی کنم 2 تا بسته هم پیدا کردم یکی jms music یکی هم موزیک کالکشن دوستان کسی کار کرده ، میدونین کدوم بهتره یا نه ؟ و لینک دانلودی از این 2 تا یا افزونه های بهتر از این 2تا کسی داره ؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 بسته های موزیک زیادی موجوده ولی خب این بسته به نیازتون داره که چه کاری ازش میخواهید پیدا کردن لینک دانلود هم کاری نداره ولی مساله اینه که در تالار نمیشه لینک گذاشت.میتونید در خصوصی دموی بسته رو برام بفرستید تا لینکش رو بهتون بدم. 1 واکنش ها : mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirzadi 0 ارسال شده در مهر 93 خوب بله همین جوره که شما میگین . میخوام بسته ای باشه که بشه به راحتی داخلش فایل رو آپلود کرد هم در مدیریت هم در سایت . در سایت انتشارش با تایید مدیر باشه و پخش و دانلود هم داشته باشه لینک دمو ها رو خصوصی براتون ارسال کردم . ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مهر 93 خوب بله همین جوره که شما میگین . میخوام بسته ای باشه که بشه به راحتی داخلش فایل رو آپلود کرد هم در مدیریت هم در سایت . در سایت انتشارش با تایید مدیر باشه و پخش و دانلود هم داشته باشه لینک دمو ها رو خصوصی براتون ارسال کردم . ممنون از لطفتون موزیک کالکشن خیلی بهتره من چند سالی باهاش کار کرده ام 1 واکنش ها : mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر