berta 0 ارسال شده در مهر 93 1- سوال من اینه که من کامپونت sh404 را روی هر سایتی نصب می کنم نمی تونم هر ماژول را در یک صفحه فراخوانی کنم مثلا من ماژول اسلاید شو را باید حتما روی تمام صفحات تیک دار کنم تا روی صفحه اول سایت نشون بده وگرنه اگر تنها تیک صفحه اول را بزنم نشون نمی ده فقط مشکلمم همینه که توی صفحه هم پیج به این شکل هستش ممنون می شم اگر من راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
berta 0 ارسال شده در آبان 93 - سوال من اینه که من کامپونت sh404 را روی هر سایتی نصب می کنم نمی تونم هر ماژول را در یک صفحه فراخوانی کنم مثلا من ماژول اسلاید شو را باید حتما روی تمام صفحات تیک دار کنم تا روی صفحه اول سایت نشون بده وگرنه اگر تنها تیک صفحه اول را بزنم نشون نمی ده فقط مشکلمم همینه که توی صفحه هم پیج به این شکل هستش ممنون می شم اگر من راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 93 سلام گذینه اخرانتخاب کن وهمه راتیک بزن به غیر ازصفحه ایی که میخواهی به نمایش در بیاد ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر