ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام یک قالب سه ستونه دارم می خواهم در صفحه اول از دو ستون وسط و چپ استفاده کنم و نکته مهم این است که می خواهم وقتی ستون راست در صفحه اصلی غیر فعال است ستون وسطی فضای ان را پر کند دستوری که برای این کار باید نوشت چی هست الان وقتی ستون راست را غیر فعال می کنم صفحه اصلی کوچیک می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 لازمه این کار باید طراحی قالب بلد باشید و کمی هم به PHP مسلط باشید دسترسی بدید براتون انجام میدم 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 لازمه این کار باید طراحی قالب بلد باشید و کمی هم به PHP مسلط باشید دسترسی بدید براتون انجام میدم با تشکر از شما پیام خصوصی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 نام کاربری و کلمه عبور ارسال نشده لطفا در ارسال شدن اطلاعات دقت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) نام کاربری و کلمه عبور ارسال نشده لطفا در ارسال شدن اطلاعات دقت کنید. ببخشید من فکر می کردم ارسال شد الان دوباره ارسال کردم پیغام خصوصی با نام دسترسی 3 ویرایش شده مهر 93 توسط ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 The submitted username is invalid. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر