pesare javan 0 ارسال شده در مهر 93 سلام من میخوام توی یه مطلب یه عکس بذارم و یه مطلب دیگرو به اون عکس لینک کنم چطور میتونم اینکارو بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما می توانید دکمه "درج تصویر" زیر ادیتور را بزنید و عکس خود را درج کنید سپس روی عکس درج شده کلیک کنید و در ادیتور گزینه ی ایجاد لینک را زده و لینک مطلب را بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما می توانید دکمه "درج تصویر" زیر ادیتور را بزنید و عکس خود را درج کنید سپس روی عکس درج شده کلیک کنید و در ادیتور گزینه ی ایجاد لینک را زده و لینک مطلب را بدهید دوست عزیز من دقیقا همین موضوع رو نمیدونم که لینک یه مطلب رو از کجا باید بیارم تو ایجاد مطلبم هرچی میگردم پیدا نمیکنم لینک یه مطلب رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام شما ادیتورJCE رو نصب کن بعد وقتی داری مطلب ایجاد میکنی اگه از این ادیتور استفاده کنی زمانی که میخوای به یک عکس یا به یک متن لینک بدی یه پنجره باز میشه که لینک تمام منو ها و مطالب رو نشون میده و میتونی ان ها رو انتخاب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر