40sec 28 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) من در برنامه ای جدا از جوملا 2.5 می خوام از یوزر و پسورد کاربران استفاده کنم مشکلی در اتصال به جدول کاربران و دیتابیس ندارم اما نمی دونم پسورد جدول از چه تابعی استفاده می کنه مثلا پسورد 12345 رو به شکل زیر نمایش میده $P$DFrmpjbrsu1A/VdL5Qw5Veyisi3eiM. من md5 رو امتحان کردم اما فایده ای نداشت کسی می دونه این کد گذاری با چه تابعی انجام شده $P$D این عبارت هم توی همه پسوردهای کاربرها تکرار شده البته متشکرم ویرایش شده مهر 93 توسط Abdollah Kaviani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 بله این رمز گذاری جدید جوملاست ولی شما میتونید با تغییر این کد به md5 وارد شوید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در مهر 93 منظورتون تغيير در phpmyadmin هست در اين صورت من اين روش رو نمي خوام كه براي هر يوزر پسورد رو تغيير بدم من مي خوام بدونم چطور از يك صفحه ديگه بتونم به جوملا لاگين بشم و صحت يوزر و پسوردم چك بشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 صفحه لوگین مدیریت رو سیو کنید از مرورگر داخل دسکتاپ و چک کنید ببینید وارد میشه یانه اگرنشد احتمالا باید Action تگ Form رو ویرایش کنید اگر باز هم نشد دیگه باید ببینیم کسی میتونه بگه این چه کدیه یا نه در هر صورت این MD5 نیست ولی Md5 میتونه جایگزینش بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر