ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام دوستان کسی ماژولی سراغ داره که خبر ها را به صورت تیتر و به این شکل زیبا بازخوانی کنه پارسا گلوبال نیوز نصب کردم ولی از ظهرش خوشم نیومد برای تیتر خبر در ضمن این حالت کشویی بودن هم خیلی مهمه که مثلا ارتفاع ماژول 500 باشه ولی به صورت کشویی تعداد زیادی خبر را نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام شما دقیقا میتونید همین رو با گلوبال نیوز دربیاری فقط یکم css باید بلد باشی من در این سایت این کارو کردم 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 سلام شما دقیقا میتونید همین رو با گلوبال نیوز دربیاری فقط یکم css باید بلد باشی من در این سایت این کارو کردم میشه اموزش یا کد هایی که درست کردید را بگید تا من هم استفاده کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 لوکالی؟ یا یا هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 ادرس بدید تا راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 ادرس بدید تا راهنمایی کنم http://sportway.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام الان شما میخوایید تب های اخبار فوتبال و ... رو به شکلی که گفتید در بیاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 سلام الان شما میخوایید تب های اخبار فوتبال و ... رو به شکلی که گفتید در بیاری؟ دقیقا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 اول اون overfloaw که به موقعیت ها دادی پاک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 به تنظیمات ماژول تب ساز برو و ارتفا عش رو تعیین کن ارتفاع رو روی auto قرار نده بعد این کد رو به قالب اضافه کن #user1 .sptab_red.sptabs .items_mask,#user2 .sptab_red.sptabs .items_mask{overflow-x: hidden;overflow-y: scroll;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر