DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام من یه فایل css داشتم بخواطر حجم کمش اون رو به تگ هد اضافه کرم و فایل اصلی رو حذف کردم و وقتی که سایت رو با gtmetrix انالیز می کنم میگه باید لینک شکسته رو حذف کنی (Avoid bad requests) لینک رو با از کجا (توی کدوم فایل) حذف کنم ? darknet.info ویرایش شده مهر 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 اصلا برای ویرایش کدهای که در سورس صفحه بین تگ های هد هستند (کدهای که با فایر باگ می بینیم) باید کدوم فایل رو یرایش کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 اگر قالب با فریم ورک نوشته نشده باشه با index.html قالب 1 واکنش ها : joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 فریمورک gantry برای طراحی پوسته به کارگرفته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) ببینید داخل index.php قالب کد های <Head> وجود داره؟ ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 تگ هد وجود داره ولی فایل ها ولینک های که در سورس صفحه وجود داره توش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 لینک ها دیگه کجا می تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سایت رو دانلود کنید و با notepadd++ بگردید دنبالش. 1 واکنش ها : joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) یعنی تک تک فایل ها رو دونه دونه با notepadd++ باز کنم بعد دنبال لینک ها بگردم؟ تعداد فایل های خیلی زیاده ! notepadd++ رو دانلود کردم اگه منظور شما اینه که این برنامه می تونه همه محتویات یه پوشه رو بررسی کنه الان باید چی کار کنم من با این برنامه اشنایی ندارم. ویرایش شده مهر 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 ctrl+f رو بزنید سربرگ سوم پوشه فایل رو انتخاب کنید و متنی که دنبالش می گردید رو بزنید خودش تو تمام فایلها می گرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 نمی دونم مشکل کار من کجاست که با ابن برنامه نمیتوم لینک ها رو پیدا کنم حتی تگ استایل هم نمی تونه پیدا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آیا شما پوشه مورد نظر رو اکسترکت کردید؟ آیا داخل یکی از پوشه های سایت را نمیگردید؟ مثلا پوشه Administrator را انتخاب نکردید؟ 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) فایل فشرده رو اکسترکت کردم و نه کل محتویات public_html رو می گردم اینی که توی تصویر نوشته پوشه Administrator به خاطر اینه که فایل فشرده به این نام بوده در وافع این Administrator همون public_html هستش بغیر از notpad++ با نرم افزار ها مثل FileSeek و LookDisk هم سرچ کردم لینکی پیدا نشد فکر می کنم این برنامه ها فایل های css و... رو نمی گردن وفقط فایل ها با چند فرمت متنی میگردن ویرایش شده مهر 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) اگر میتونید لینک دانلود بکاپ رو برام بفرستید. البته فقط پوشه قالبتون. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 داخل این فایلهایی که فرستادید هیچ کدوم از این عبارات وجود ندارد ببینید توی تنظیمات خود گانتری نیست؟ 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 مهندس جان وقتت ازاد شد یه نگاهی به سایت ما هم بنداز. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 قبل از اینکه بگی داشتم همینکارو میکردم داداش من با همین نرم افزار کل سایتتو اسکن کردم کد هایی که میخواید حذف کنید رو بگید. 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) یه لینک رو می خوام حذف کنم <link rel="stylesheet" href="http://darknet.info/media/coalawebtraffic/modules/traffic/counter-themes/globes/css/cw-visitors.css" type="text/css" /> . اگه بگید لینک ها توی کدوم فایل هستش ممنون میشم ویرایش شده آبان 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 اگه یه راهنمای بکنید که مشکل اسکن کردن من کجاست شاید خودم بتونم لینک رو پیداش کنم. شما اسکن کردی چیزی پیدا کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خیر متاسفانه من نتونستم چیزی پیش ببرم فکر میکنم این قالب دستی اینطوری نوشته شده چون notepad++ عین کلمه رو میگرده. 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 چطور موقع نصب یه ماژول فایل ها (css و js) ماژول به سورس صفحه اضافه میشه ولی نمیشه فایل های که اضافه رو نمیشه تغییر داد مثلا همین لینکی که می خوام حذف کنم cw-visitors.css برای ماژول coala web traffic . مگه میشه؟ قالب من مال شرکت راکت تم هست توی انجمن راکت تم چیزی ننوشته؟ باز هم بخاطر این که وقت گذاشتید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اگرمطمئنید که برای این ماژول هست لینک دانلود ماژول رو بدید احتمالا پیداش می کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 لینک دانلود : http://upir.ir/aban93/com-coalawebtraffic-0-1-8-core.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) این اموزش نمی تونه کمک کنه ؟ لینک : http://www.gantry-framework.org/documentation/joomla/tutorials/custom_stylesheet.md ویدیو: ویرایش شده آبان 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در آبان 93 کسی از دوستان نمی تونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر