sharestan 0 ارسال شده در تیر 89 من برای فارسی سازی کامپوننت com_joomlaxplorer_1.5.1 دو فایل جدید( persian و persian_mimes )که حاوی ترجمه عنوان های کامپوننت است در پوشه _lang قرار دادم و فایل joomlaxplorer.xmlرا نیز با تغییر اسم فایل زبان انگلسی به فارسی تغییر دادم و مجدداً فایل را فشرده کرده و نصب کردم اما تغییری در آن ایجاد نشد و با زبان اصلی باقی ماند به نظر شما اشتباه من در فارسی سازی در کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 معمولا در تغییر زبان در یکی از فایل ها تضویحی را جع به زبان و ورژن و اینا داده می شود . شاید اونجار را عوض نکردید. فایل انگلیسی و فایل تغییر داده شده خودتان را بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در تیر 89 یه مقاله اینجا هست که امید وارم به دردت بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 اگه بازم نتونستی فایل زبان را ضممیه کن بده ببینم کجا را جا انداختی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر