skmr 4 ارسال شده در مهر 93 باسلام به كاربران جومينا! در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! لطفا براي رفع اين مشكل مرا راهنمايي نماييد. با تشكر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 منظورتون از تنظیمات و کار نکردن تنظیمات چیست؟؟ میتونید بیشتر توضیح بدید و یا عکسی از محیط پیوست کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 هرچقدر تلاش مي كنم نمونه تصاوير را برايتان بفرستم (حتي با حجم كم) نمي شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 خب بیشتر توضیح بدید دقیقا میخواهید چه کاری انجام بدید و با چه اروری مواجه میشید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 همان طور كه قبلا گفتم در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! يعني براي ايجاد ستون و رديف پست ها در صفحه اصلي تنظيمات عمل نمي كند. متاسفانه براي ارسال تصاوير هم كه در اينجا بخشي وجود ندارد تا برايتان ارسال كنم....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 خب بیشتر توضیح بدید دقیقا میخواهید چه کاری انجام بدید و با چه اروری مواجه میشید؟ همان طور كه قبلا گفتم در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! يعني براي ايجاد ستون و رديف پست ها در صفحه اصلي تنظيمات عمل نمي كند. متاسفانه براي ارسال تصاوير هم كه در اينجا بخشي وجود ندارد تا برايتان ارسال كنم....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 باسلام به كاربران جومينا! در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! لطفا براي رفع اين مشكل مرا راهنمايي نماييد. با تشكر از شما همان طور كه قبلا گفتم در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! يعني براي ايجاد ستون و رديف پست ها در صفحه اصلي تنظيمات عمل نمي كند. متاسفانه براي ارسال تصاوير هم كه در اينجا بخشي وجود ندارد تا برايتان ارسال كنم....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 منظورتون از تنظیمات و کار نکردن تنظیمات چیست؟؟ میتونید بیشتر توضیح بدید و یا عکسی از محیط پیوست کنید؟ همان طور كه قبلا گفتم در بخش تنظيمات منوي صفحه اصلي ، متاسفانه هركاري مي كنم تنظيماتش كار نمي كند!! يعني براي ايجاد ستون و رديف پست ها در صفحه اصلي تنظيمات عمل نمي كند. متاسفانه براي ارسال تصاوير هم كه در اينجا بخشي وجود ندارد تا برايتان ارسال كنم....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 جوملاتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 جوملاتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید. در بخش مديريت، جوملام با (نسخه فعلی 2.5.27 ) آپديت شده و بروز است. آيا بايد از جاي ديگر آن را آپديت كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از چه موقعی این طوری شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 از چه موقعی این طوری شده؟ نمي دانم، چون چند ماهي است كه درحال بهينه سازي سايت (نصب و حذف افزونه ها) هستم. و حالا كه مي خواهم مطالب را بر روي سايت بروز رساني كنم ، متوجه اين اتفاق شده ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 احتمالا به همین علت است آیا افزونه ای که برای خود جوملا بوده را حذف نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در مهر 93 خير، اصلا به افزونه هاي مربوط به جوملا دست نزده ام، چون يك بار ندانسته اين كار كردم و به مشكل اساسي برخورد كردم و براي رفع مشكل يادشده محتمل هزينه هم شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر