ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام می خوام فونت های صفحه اصلی و فونت های مطالب قالب را تنظیم کنم ولی کلا یک اموزش پیدا کردم که رنگ و فونت کلی قالب بود ولی من می خواهم مثلا وقتی یک ماژول مجموعه مطالب انتخاب می کنم و یک مجموعه اخبار را بهش اختصاص می دم در صفحه ای که این ماژول به نمایش در میاد با فونت و رنگ دلخواه خودم باشد یک سوال دیگر چطور می تونم رنگ و فونت و ابعاد این گذینه ها را تغییر بدهم؟؟؟ h1, h2, h3, h4, h5, h6, نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آدرس سایت رو بدید و بگید کدوم قسمت ها رو میخواید فونت بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 ادرس http://sportway.ir/چه چیزی را باید سرچ کنم چون هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم الان عنوان های من در صفحه اصلی ابی رنگ است که خیلی زشت شده می خوام به رنگ دیگه ای تبدیل بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام برای تغییر رنگ ابی از کد زیر استفاده کنید a{color: #000 !important;} بجای #000 میتونید کد رنگ دلخواه رو بگذارید 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 سلام برای تغییر رنگ ابی از کد زیر استفاده کنید a{color: #000 !important;} بجای #000 میتونید کد رنگ دلخواه رو بگذارید کجا هست این کد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 این کد رو باید اضافه کنید وجود نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر