m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 مشکل عدم انتشار یک مطلب در زیر منوها چیست؟ زیر منوهای آبشاری در سایتم وجود داره ولی فعلا به دلیل اینکه مطالبم فقط در صفحه اصلی و در منو اصلی انتشار پیدا میکنه و در زیر منوها قرار نمیگیره مجبور شدم زیر منوهای آبشاریم را غیر فعال کنم. www.nesvan.ir میشه یه نگاهی بکنید تا بتونم بیشتر توضیح بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام از چه ماژولی برای نمایش منو استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 سلام از چه ماژولی برای نمایش منو استفاده میکنید؟ دقیقا نمیدونم. من اطلاعات کمی دارم و در حال حاضر نیز برنامه نویس ندارم. سایت را دید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 بله ییوزر و پسورد سایت رو بدید یه نگاه بندازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 بله ییوزر و پسورد سایت رو بدید یه نگاه بندازم یوزر و پس با چه میزان دسترسی نیاز دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 باید به ماژول ها دسترسی داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 به بخش مدیریت ماژول ها بروید به تنظیمات ماژول من بروید گزینه نمایش زیر منو ها رو روی بله تنظیم کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 به بخش مدیریت ماژول ها بروید به تنظیمات ماژول من بروید گزینه نمایش زیر منو ها رو روی بله تنظیم کنید یاعلی داخل مدیریت ماژول تنظیم ماژول من ندیدم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) شما یوزر و پسورد رو خصوصی بفرستید الا زیر منو رو یه لحظه نشون داد ویرایش شده مهر 93 توسط قدیر کیانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 شما یوزر و پسورد رو خصوصی بفرستید الا زیر منو رو یه لحظه نشون داد زیر منوهای آبشاری در صورتی که قرارشون میدم روی منتشر شده نمایش داده میشند/ مشکل اینه که مطالب درون آنهای منتشر نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر