alishahi 2 ارسال شده در مهر 93 سلام به تمام دوستان.یه بسته نصبی دارم میخوام دو قسمت این قالب رو پاک کنماولین بخش: پاک کردن این نوشته در پایین ترین قسمت قالبCopyright © 2014 Joomla!. All Rights Reserved. Designed by JoomlArt.com. Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.دومین بخش:پایین ترین قسمت قالب سمت راست یه عکس هست که لینک داده شده میخوام لینک و خود عکس رو پا کنم.دمو قالب مورد نظر:http://ja-decor.demo.joomlart.com/index.php/en/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام مطمئنید توی تنظیمات قالب جایی برای غیر فعال کردن گپی رایت نیست؟ اگر نبود با این کد اونو مخفی کنید .t3-copyright main-container .row{display:none !important;} 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alishahi 2 ارسال شده در مهر 93 سلام مطمئنید توی تنظیمات قالب جایی برای غیر فعال کردن گپی رایت نیست؟ اگر نبود با این کد اونو مخفی کنید .t3-copyright main-container .row{display:none !important;} دقیقا این کد رو بای کجا بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 برو روت سایتت برو به پوشه templat بعد برو به پوشه قالبت بایل های css قالب رو پیدا کن تو css اصلی قالب کپی کن 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 البته حرف آقای قدیر کیانی درسته ولی خب این قالب رو من قبلا باهاش کار کردم شما به مدیریت قالب برو, در اونجا اولین کاری که باید بکنید اینه که کش رو غیر فعال کنید.فکر کنم دو گزینه به نام optimize چه برای css و چه برای js داره اونا رو غیر فعال کن. سپس در همون مدیریت میتونی هم عکس رو غیر فعال کنی و هم متن کپی رایت رو عوض کنی 2 واکنش ها : رضاقاسمی و ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر