moh377 6 ارسال شده در مهر 93 با سلام خدمت جومینایی های عزیز... من از k2 استفاده میکنم . میخواستم مطالبی که در سایت قرار میگیرن به صورتی باشن که بشه اون ها رو در چند تا کتگوری مختلف قرار داد . میخواستم بدونم آیا کامپوننت یا پلاگینی هست که این کار رو بکنه ؟ قبلا فکر میکنم در همین انجمن دیده بودم . خیلی ممنون ازتون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 به مدیریت صفحه اصلی سایت برید و در اونجا انتخاب منو رو بزنید - در قسمت k2 گزینه مجموعه هارو انتخاب کنید سپس در تنظیمات سمت چپ میتونید مجموعه های دلخواه رو به نمایش در آورید. موفق باشید 2 واکنش ها : moh377 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام ، متاسفانه متوجه نشدم باید چه کار کنم . راهنمایی بیشتری میکنین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 سلام ، متاسفانه متوجه نشدم باید چه کار کنم . راهنمایی بیشتری میکنین ؟ Additional Categories for K2 اما من پیشنهادم به کار گیری برچسب ها است. که می توانید به هر item یک یا چند برچسب دلخواه بیافزاید . سپس بر اساس برچسب ها ایتم ها را فراخوانی کنید. 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام تیرداد عزیز ، انشاالله نصب میکنم . شرمنده میکنی ما رو انقدر خوب جواب میدی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر