yokhsan 1 ارسال شده در مهر 93 در مواردی که مطلب را با کی 2 اضافه میکنیم،آدرس دهی آن مطلب به صورت زیر هست index.php/component/k2/item/14-record عنوان مستعار: record چگونه و با چه روشی می توان مسیر را تغییر داد به ترتیبی که همیشه مسیر جدید طوری باشد که عبارات کی 2 و کامپوننت در آن نباشد و دیده نشوند؟ مثلا به صورت زیرنمایش داده شوند و یا حتی ساده تر index.php//item/14-record نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 در روت جوملا فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر نام دهید سپس در پیکربندی تمامی تنظیمات رو روی بلی قرار دهید 3 واکنش ها : yokhsan، رضاقاسمی و pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در مهر 93 آقای منتظری منظور از پیکربندی چیست و کدام تنظیمان را میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در مهر 93 از یک ماژول استفاده میکنم که محتوای موجود در کی 2 رو اوتوماتیک از مجموعه ها فراخانی میکنه و مسیر رو به صورت بالا نشان میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 تنظیمات کلی سربرگ اول سمت چپ چهار گزینه که یکیش "استفاده از Mod_rewrite" هست. 2 واکنش ها : mahdi m و yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در مهر 93 همان طور که فرمودید عمل کردم ولی چیزی تغییر نکرده است و آدرس ها همان طور هستند همچنین با تغییر آنها به گزینه بلی گرچه پیش نمایش مطلب در ماژول قابل مشاهده است ولی مطالب در صفحه جدید نمایش داده نمیشوند و صفحه 404 نمایش داده میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) دوست من فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر نام دادید؟؟ لازم به ذکر است که در تغییر نام نقطه قبل از htaccess می آید. متوجه شدید؟؟ ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی قابل فهم کردن متن (با عرض پوزش) 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) بله آقای منتظری همین کار رو انجام دادم در مورد بلی کردن گزینه ها هم هنگامی که گزینه"افزودن پسوند به آدرس ها" رو بلی میکنم صفحه مطالب 404 را بالا میاورد. دو گزینه بعدی مشکلی ایجاد نمیکند ویرایش شده مهر 93 توسط yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) اگر طبق آموزش ها پیش رفتید و نشد: دسترسی مدیریت و هاست رو به همراه لینک تاپیک پ.خ کنید تا بررسی کنم. ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری 2 واکنش ها : رضاقاسمی و yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر