rezajaf 21 ارسال شده در مهر 93 با سلام من یک پیشنهاد دارم میخواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم،به نظر شما اگه بخوایم یک گروه تشکیل بدیم که مثلا تجربیات خودمون که شامل:روانشناسی رنگ در قالب،طراحی قالب در جوملا،امنیت در جوملا و سایر رو بصورت سمینار در تهران (مثل سمینار کاخ موزه سال 1390) برگزار کنیم چیست؟ضمنا هم میشه یک هزینه ورودی گرفت که در پایان سمینار به بچه هایی که شرکت کردند گواهی حضور داد آقای تهرانی لطفا نظرشون رو اعلام کنند 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 من هم با نظر شما موافقم سمیناری در حد سمینار جومینا که در کاخ گلستان برگزار شد واقعا باشکوه و پربار بود.چون از اساتید بزرگ علم طراحی وب ،سئو و برنامه نویسی دعوت شد. ولی خب همون طور که میدونید یه مقدار هزینه ها بالاست و دوستان هم سرشون شلوغه. به هرحال آقای تهرانی اگر در این موضوع شرکت کنند و نظری بدند خیلی خوبه. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 93 با سلام امکان برگزاری سمینار در شیراز به صورت فاخر در حد سمینار کاخ گلستان وجود دارد منتها هزینه های اقامت و رفت و آمد برای دوستان بالا در میاد حتی اگر آفر هتل و را برای بچه ها بگیرم با یه حساب سر انگشتی اگر دوستان با قطار مسافرت کنند هتل برای هر نفر 120 هزار تومان (صبحانه + نهار + شام ) بلیط قطار رقت و برگشت 120 هزار تومان که فقط هزینه اقامت و مسافرت میشه 240 هزار تومان که این کلی آفر هست مثلا برای هتل بالای 60 در صد آفر هست برای همین باید در تهران برگزار بشه که شرکت کنندگان راحت تر باشند مدیران جومینا در حال حاضر وحشتناک گرفتارند مثلا من خودم اصلا امکان تهران اومدن ندارم اما برگزاری سمینار در شرایط فعلی واقعا لازمه چون تکنولوژی ها ی طراحی وب کلا عوض شده و میشه سمینار بسیار پرباری برگزار نمود که تاثیر گزار هم باشه اجازه بدید با سایر مدیران هم مطرح کنم 5 واکنش ها : ali_s، رضاقاسمی، mahdi m و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سحر محمد على 0 ارسال شده در دی 94 با سلام من یک پیشنهاد دارم میخواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم،به نظر شما اگه بخوایم یک گروه تشکیل بدیم که مثلا تجربیات خودمون که شامل:روانشناسی رنگ در قالب،طراحی قالب در جوملا،امنیت در جوملا و سایر رو بصورت سمینار در تهران (مثل سمینار کاخ موزه سال 1390) برگزار کنیم چیست؟ ضمنا هم میشه یک هزینه ورودی گرفت که در پایان سمینار به بچه هایی که شرکت کردند گواهی حضور داد آقای تهرانی لطفا نظرشون رو اعلام کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marzienbz 0 ارسال شده در بهمن 1 https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر