mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 با سلام دنبال افزونه ای هستم که از طریق آن کاربر عددی را وارد کند و بر اساس آن عدد مطلبی نمایش داده شود همچین افزونه ای وجود دارد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام نخیرفکر نمیکنم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 سلام نخیرفکر نمیکنم باشه راه حلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام میشه با یه ماژول ساده اینکارو کرد، باید نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 سلام میشه با یه ماژول ساده اینکارو کرد، باید نو خیلی کار می بره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 من فکر نمیکنم کاری ببره ولی وقت آزاد میخواد شاید 2-3 ساعت بکشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 من فکر نمیکنم کاری ببره ولی وقت آزاد میخواد شاید 2-3 ساعت بکشه. وقت کردین بزرگواری می کنید اگر طراحی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 من دانش افزونه نویسی ندارم از دیگر مدیران درخواست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر