vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من یه افزونه نیاز دارم که عنوان مطالب یک یا چند مجموعه رو نمایش بده و بشه یه سری اطلاعات اضافه رو هم همراهش نشون داد، مثل عکس زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 ماژول sp-component-area-inner clearfix تقریبا این کارو میکنه دوستان اما یه مشکل داره ظاهرش زیاد جالب نیست من میخوام به صورت جدول باشه چطور میتونم کاری کنم جدول بندی بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 93 ماژول sp-component-area-inner clearfix تقریبا این کارو میکنه دوستان اما یه مشکل داره ظاهرش زیاد جالب نیست من میخوام به صورت جدول باشه چطور میتونم کاری کنم جدول بندی بشه؟ سلام / با پارساگلوبال نیوز میتونید یه چیز شیک درست کنید/ قابلیت های زیادی داره / حتی عکس رو هم به صورت بند انگشتی نشون میده به هر اندازه ای که مدنظرتون باشه 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 مرسی دوست عزیز اما اون چیزی نیست که من میخوام من یه چیزی مثل عکس اول لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 دوستان کسی میتونه اینطور افزونه ای طراحی کنه ؟ هزینش هم پرداخت می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 تو بخش طراحی افزونه های اختصاصی (عیدی انجمن) مطرح کنید شاید شانستون انتخاب شد. 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 مرسی اما عجله دارم، دوستان اگه کسی میتونه اینطور چیزی رو درست کنه ممنون میشم پیغام خصوصی بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر