امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملا در طول مدتی که من با جوملا سرکار داشته ام بسیاری از کاربران بوده اند که جهت انتقال وب سایت جوملایی خود از لوکال به هاست و یا برعکس دچار مشکل بوده اند . همذاه ما باید روش انتقال را به صورت آموزش های گوناگون در انجمن های مختلف مطرح مینمودیم . راه حل بسیار ساده این کار کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملای جومینا است این کامپوننت بر روی جوملا نصب شده و با اجرای آن یک بسته نصبی از جوملا در اختیار کاربران قرار میدهد کار با این کامپوننت بسیار ساده اما برای رئشن تر شدن مطلب ما یک فایل آموزش pdf هم همراه با این کامپوننت منتشر نموده ایم لذا پیشنهاد میشود در صورتی که این کامپوننت از سایت دیگری دانلود نموده اید فایل آموزشی را نیز دانلود نمایید . این کامپوننت توسط یکی ار کاربران جومینا به فارسی ترجمه شده است و من خودم هم آن را برای فارسی زبانان بهینه نموده ام دانلود کامپوننت : http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid= دانلود فایل راهنما کامپوننت : http://dl.joomina.ir/file.php?file=6d7f52c205a265c1f637eb1e56383a21 رمز فایل فشرده : www.joomina.ir لینک های دانلود تصحیح شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilates 0 ارسال شده در تیر 89 سلام من هنگام نصب برنامه در سایت به این مشکل برخوردم اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد جوملای من 1518 هست چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 آقای تهرانی هم لینک دانلود کامپوننت هم لینک دانلود راهنما خراب شه. لطفا دوباره آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 آقای قادری از اطلاع رسانی ممنونم تصحیح شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در تیر 89 سلام به همگی من به مشکل بر خوردم روی چند تا هاست امتحان کردم جواب داد اما این دفعه روی یه هاست دیگه به مشکل خوردم عکسش رو هم گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 اتفاقا نشون این هاستی که به مشکل برخوردید امنیتش خوبه دسترسی فایل config را 777 بزارید و بعد از نصب برش گردونید به 644 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhkazemi 0 ارسال شده در مهر 89 آقا چرا راهنما دانلود نمیشه ؟؟؟؟؟ من به این کامپوننت خیلی خیلی نیاز دارم لطفا یکی به من کمک کنه .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 سلام مثل اینکه لینک دانلود خرابه میشه لطف کنید و دوباره آپلود کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام و درود لیک دانلود کامپوننت تست شد و سالم هست. فقط لینک فایل راهنما مشکل دارد که آقای تهرانی یا دوستانی که این فایل رو دارند زحمت آپلود مجددش رو بکشند... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 سلام من به فایل راهنما نیاز دارم میشه یکی از دوستان لطف کند و فایل راهنما را آپلود کند. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 لینک های دانلود در پست اول تصحیح شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 سلام لینک دانلود باز کننده فایل فشرده JPA در داخل فایل راهنما وجود ندارد میشه لطف کنید و لینک دانلود این فایل را هم بزارید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 آقا یه ذره خودتون بگردید ، من اسمش را هم گفته ام یه سرچ مایشه ! این که دیگه کاری نداره ! لینک دانلود: http://www.akeebabackup.com/download/official/akeeba-extract-wizard/akeeba-extract-wizard-3-1.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در دی 89 سلام من چند وقت پیش با این افزونه چند تا سایت آماده نصب درست کرده بودم که به خوبی هم نصب میشدند ولی حالا که میخواهم دوبار نصبشان کنم خطای زیر رخ میدهد: Could not connect to database. Please check your connection parameters. من دیتابیس را هم به درستی وارد میکنم حتی چندین دیتابیس مختلف درست کردم و امتحان کردم ولی باز هم همان خطا را میدهد! به نظرتون من چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام و درود وحید جان احتمال قوی مشکل از همون اطلاعات دیتابیس هست که در فایل configuration.php درست ست نشده... (با دقت بیشتری بررسی کنید) می تونید یک بک آپ از دیتابیس مربوطه هم به بنده بدید تا تستش کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 با تشکر از آقای تهرانی من می خواستم دانلود کنم نتوانستم فکر می کنم لینک دانلود مشکل دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 خیر بر روی ایران بستنش این مشکل ماله سایت اصلی است و من از سایت اصلی لینک داده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 0 ارسال شده در دی 89 با سلام به همه دوستان تایپیک را خوندم و متوجه شدم اکثر دوستان نمی توانند فایل راهنما را دانلود کنند ، من آپلودش کردم تا دوستان استفاده کنند. لینک دانلود فایل راهنما رمزش هم همونه که در تایپیک هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 با سلام لينك دانلود خراب است وقتي روي لينك كليك كني به اين صفحه هدايت مشه http://joomina.ir/index.php?format=html&tmpl=component&print=1&option=com_k2&Itemid= و اين ارور را ميده Illegal key characters in global data نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز به دلیل تغییرات سایت ادرسها تغییر کرده است ادرس جدید در بخش متفرقه ---- کامپوننت-ساخت-بسته-نصبی-از-جوملا اینم لینک موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در بهمن 89 لینک دانلود کامپوننت خرابه لینک فایل راهنما هم قیلطر شده!!!:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 نه دوست عزیز لینک درست هست http://dl.joomina.ir/file.php?file=8e9189d93da6f43f67a3cab0499951e2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 متاسفانه جفت فایلهای پست اول خرابه لطفا یکی از دوستانک ه فایل رو داره فایل راهنما رو روی سرور آپلود کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 لینک ها در پست اول تصحیح شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 دوستان من بک آپ گرفتم(با فرمت jpa و با برنامه مربوطه بازش کردم) بعد روی هارد بازش کردم وقتی داخل لوکال مخوام مراحل نصب رو برم همون اول این ارور رو میده: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر