mohamad_ir 1 ارسال شده در مهر 93 سلام من سایت زیر رو واسه کارفرمام نصب کردم ولی چون زیاد وارد نیستم نمیدونم چه جوری مارد زیر رو حذف کنم: Ready to buy Corporex?و Copyright © 2014 - Demo.Designed by JoomShaper ادر سایتم: www.tehranbiodent.ir ممنون میشم هم بگین چه جوری فهمدین حذفش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 معمولا کپی رایت ها در مدیریت خد قالب قابل تغییر هستند. اگر نبود موقعیتش رو ببینید و در ماژول ها جستجو کنید باز هم اگر نبود که باید به روی لوکال انتقال بدید و با برنامه هایی مثل دریم ویور یا نوت پد++ دنبالش بگردید 3 واکنش ها : mohamad_ir، رضاقاسمی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamad_ir 1 ارسال شده در مهر 93 معمولا کپی رایت ها در مدیریت خد قالب قابل تغییر هستند. اگر نبود موقعیتش رو ببینید و در ماژول ها جستجو کنید باز هم اگر نبود که باید به روی لوکال انتقال بدید و با برنامه هایی مثل دریم ویور یا نوت پد++ دنبالش بگردید در مدیریت موجود نبود در قسمت ماژولها هم نیست حتی میخوام بدونم که موقعیت ای نوشته ها کجاست که باید از روی ادیت قالب بفهمم برنامه helix که قالبها رو joomshaper با اون میسازه باز میشه و این اجازه رو نمیده مثل قالبهای معمولی بتونیم موقعیت ماژول مورد نظر رو ببینیم. بیشتر با حذف کد در فالیلها که joomshaper قلیم کرده حذف میکنن ولی تو این قالب من نمیدونم کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahintse 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام عزیز احتمالا درون قالب طرح ریزی شده یعنی قرار دادنش که اگر مایل بودید برام مشخصات هاستتونو بفرستید یا اینکه قالبو برام بفرستید تا براتون حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر