moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من در منو بار سایت یه بخش به اسم کاربران دارم..که شامل ثبت نام و ورود به سایت می باشد. وقتی کاربری وارد سایت میشه اون قسمت ثبت نام و ورود بازم هست و نمیتونم کاری کنم کاربر پس از ورود گزینه ثبت نام رو نبینه ؟ و همچنین ورود به سایت رو . ممنون میشم اگه راه حلی داشته باشه راهنمایی کنید لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مهر 93 سلام علیکم منظورتون از منوبار همون قسمتیه که شبکه های اجتماعی هم هست یا منظورتون منویی هست که منوهای شیمی، دانشگاه، مهندسی نفت و ... توشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 سلام علیکم منظورتون از منوبار همون قسمتیه که شبکه های اجتماعی هم هست یا منظورتون منویی هست که منوهای شیمی، دانشگاه، مهندسی نفت و ... توشه؟ سلام داداش اون منو هایی که شیمی و مهندسی نفت و ... رو داره میگم ....قسمت کاربران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مهر 93 اگه ممکنه دسترسی بده یه نگاهی اندازم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مهر 93 ببینید، ایراد شما اینه که برای عضویت و ورود کاربران از منو استفاده می کنید! درصورتی که اصلا چنین کاری لزومی نداره و وقتی که شما مکانی رو برای ورود و خروج و ثبت نام کاربران بصورت ماژول قرار دادید نه زیباست و نه مرسوم هست که منو هم ایجاد کنید و به نوعی کم کیفیتی وب سایت رو می رسونه. بنابراین شما ماژول ها رو نگه دارید و منو رو فقط همون کاربران رو بزارید بدون زیرمنوی عضویت و ورود. یه پرسشی درباره وب سایت از طریق پیغام خصوصی براتون می فرستم؛ لطفا پاسخ بدید. موفق باشید، التماس دعا 1 واکنش ها : moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر