moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام خدمت دوستان عزیزم ... من از مدیا منیجر k2 و یا خود جوملا استفده می کنم . میخواستم بدونم کامپوننت حرفه ای تری برای پوشه بندی مدیا های سایت روی هاست وجود نداره که بتونم راحت تر برای پوشه بندی مدیا ها استفاده کنم . مثلا میخوام برای هر مقاله عکس ها و فیلم های مروط به اون رو توی یک پوشه با نام خودش بزارم برای همین به یک کامپوننت این شکلی احتیاج دارم . خیلی ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما از خود ftp کار شما را راه نمی اندازد ؟ امتحانش کردید ؟ 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما از خود ftp کار شما را راه نمی اندازد ؟ امتحانش کردید ؟ درود بر شما دوست عزیز ... متاسفانه نمیدونم ftp چیه ؟ میتونین یه خورده توضیح بیشتری بدین ؟ خیلی ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام یک پروتکل ارتباطی برا انتقال دیتا بین دو تا سیستم مثلا کامپیوتر شما و کامپیوتر هدف (سرور-هاست) که FTP مخفف File Transfer Protocol هست توی وب سرچ کنید FTP چیه کلی مطلب براتون میاده یا حق 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 با سلام .. البته من با توجه به فعالیتم باید نوشته های زیاد همراه با عکس های زیاد مختص هر مقاله رو در سایت آپلود کنم بنابراین به پوشه بندی دقیقی احتیاج دارم . میخواستم بدونم شما دوستان راه ftp رو پیشنهاد میکنین یا اینکه پوشه بندی ها رو با استفاده از مدیا منیجر k2 یا جوملا 3.2 انجام بدم یا یک کامپوننت حرفه ای تری برای این کار هست ( البته من با ftp آشنایی ندارم اما در صورت خوب و حرفه ای بودنش میتونم ازش استفاده کنم ) باز هم ممنون از پاسخ هاتون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 ببخشید دوستان کسی نظری نداره ...؟ چون این مورد خیلی برام مهمه و یک نظر کارشناسانه و حرفه ای میخوام گرنه من کلا اهل اسپم فرستادن نیستم . خیلی ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 ببخشید دوستان کسی نظری نداره ...؟ چون این مورد خیلی برام مهمه و یک نظر کارشناسانه و حرفه ای میخوام گرنه من کلا اهل اسپم فرستادن نیستم . خیلی ممنون ... چندین کامپونتت برای این کار وجود دارد. اینجا رو ببینید یکی از این افزونه ها را بکار ببندید . File Management 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 چندین کامپونتت برای این کار وجود دارد. اینجا رو ببینید یکی از این افزونه ها را بکار ببندید . File Management سلام بر شما ... من pro files رو نصب کردم . به نظر شما انتخاب خوبیه ؟ البته یک بدی که داره اینه که در داخل خودش روت جوملام رو هم داره و باید مواظب باشم دستم به اونا نخوره . خیلی ممنون از پاسختون ...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر