srafil 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با سلام نمیدونم چرا ادیتور جوملا 2.5 بهم ریخته هیچ کدوم از ادیتور های موجود در سیستم کار نمیکنه و تمام تنظیمات پلاگین ها رو هم تست کردم ویرایش شده مهر 93 توسط srafil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما ۀخرین پلاگین هایی که برای ادیتور نصب کردید غیر فعال کنید مثلا پلاگین هایی که زیر ادیتور دکمه اضافه می کنند 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
srafil 1 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما ۀخرین پلاگین هایی که برای ادیتور نصب کردید غیر فعال کنید مثلا پلاگین هایی که زیر ادیتور دکمه اضافه می کنند مشکل همین جاست من بروز رسانیو زدم و بعد ادیتور بروز شد الانم که کلا پاکش کردم باز همینطوریهjce نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما در منوی سایت » تنظیمات کلی » ادیتور خودتان را تغییر دهید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر