moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 سلام میخام یه مطلب رو به عنوان منو بزارم ولی وقتی روی یک مطلب خاص کلیک میکنم لیست مطالب میاد ولی نمیشه مطلب رو به عنوان منو انتخاب کرد عکس لیست مطالب رو ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 سلام میخام یه مطلب رو به عنوان منو بزارم ولی وقتی روی یک مطلب خاص کلیک میکنم لیست مطالب میاد ولی نمیشه مطلب رو به عنوان منو انتخاب کرد عکس لیست مطالب رو ضمیمه کردم ضمیمه وجود نداره و لطفا بیشتر و کامل توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 یه مطلب رو میخام به عنوان یه منو ازش استفاده کنم وقتی تو مدیریت منوها: آیتم منوی جدید ، نوع آیتم منو مطالب و یک مطلب خاص رو انخاب میکنم و بعد در قسمت انتخاب مطلب رو گزینه انتخاب مطلب کلیک میکنم لیست مطالب میاد منتها نمیشه مطلب رو انتخاب کرد ، وقتی روش کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته عکس رو ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 نسخه جوملاتون چنده و اینکه آیا تازه اینطوری شده یا همیشه اینجوری بوده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 جوملا 3 نه قبلا مشکلی نداشت چمند منو رو بهمین شکل ساختم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 مشکل اینه که لیست مطالب رو بصورت فول اسکرین میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی بدید بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مهر 93 با سلام من مواقعي كه اينترنتم به مشكل مي خورد و با يكبار كليك اتفاقي نمي افتاد و چند بار كليك مي كردم كه مثلا صفحه پاپ آپ رو بياره، اين طوري ميشد با وي p ان هم تست كن شايد بهتر بشه كلا بگذار صفحه كامل لود بشه بعد براي اتچ مطلب، كليد پاپ آپ رو بزن موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 صفحه کامل لود میشه فکر کنم باید آپدیت کنم جوملامو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 جوملا رو آپدیت کردم ولی اینبار نمیتونم موقع زیر منو ساختن منو مادر رو انتخاب کنم بازم نمیتونم یک مطلب رو بعنوان زیر منو انتخاب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 سلام بررسی کردم مشکلی نداره دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 با مرورگر دیگری تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 مرورگرم رو هم عوض کردم نشد ببینید منو رو میشه ساخت ولی زیر منو نه من یه منو دارم به نام خدمات ، وقتی میخام یو پی اس رو زیرمنوش قرار بدم نمیشه از پشتیبانی هاست سئوال کردم گفتند باید قالبتو با جوملا جدید سازگار کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در مهر 93 با تعویض قاالب مدیر عوض شد مرسی از دوستان 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر