roohi 0 ارسال شده در مهر 93 سلام لطفاً کمک کنید من دیروز سایت رو آپدیت کردم تا دیشب هم کار می کردم ولی امروز اومدم مطلب اضافه کنم وارد سایت شدم کنترل پنل ناپدید شده عکس رو هم می فرستم لطفاً کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با بسته نصبی چه سایتی آپدیت کردید ؟// ویرایش شده مهر 93 توسط moradi2707 1 واکنش ها : roohi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 پوشه ادمینیستراتور از از نسخه اصلی جایگزین کنید. 2 واکنش ها : moradi2707 و roohi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohi 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) آقای مرادی از خود آپدیتی که روی کنترل پنل جوملا میاد توجه نکردم ویرایش شده مهر 93 توسط roohi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohi 0 ارسال شده در مهر 93 آقای قاسمی ینی همون اولی که نصب کردم رو جایگزین کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از صفحه اول سایت جومینا بسته نصبی رو دریافت کن و فقط پوشه Administrator رو زیپ کن و روی هاستت آپ کن و اکسترکت کن انشاء الله درست میشه. 1 واکنش ها : roohi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohi 0 ارسال شده در مهر 93 از صفحه اول سایت جومینا بسته نصبی رو دریافت کن و فقط پوشه Administrator رو زیپ کن و روی هاستت آپ کن و اکسترکت کن انشاء الله درست میشه. سلام آقا رضا داداش این کار رو هم انجام دادم ولی بازم تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 به پشتیبانی بگید ببینید بکاپ دارند 1 واکنش ها : roohi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohi 0 ارسال شده در مهر 93 به پشتیبانی بگید ببینید بکاپ دارند از چی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از کل هاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر