mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 با سلام آدرس url تو سایت لوکالی که دارم به این صورت نمایش داده می شود http://localhost:8080/joomina/index.php/2014-10-08-04-44-46 چطور می تونم Url را اصلاح کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام یونی کد رو در تنظیمات جوملا فعال کنید و نام مستارهای که قبلا فارسی وارد کردین رو دوباره وارد کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 با سلام یونی کد رو در تنظیمات جوملا فعال کنید و نام مستارهای که قبلا فارسی وارد کردین رو دوباره وارد کنید یا حق چطور می تونم آدرس های url خودمو کوتاه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام همین کاری که عرض کردم رو انجام بدین کوتا میشه @ برای بهتر شد میتونید از افزونه های سئو استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 با سلام همین کاری که عرض کردم رو انجام بدین کوتا میشه @ برای بهتر شد میتونید از افزونه های سئو استفاده کنید یا حق با سلام همین کاری که عرض کردم رو انجام بدین کوتا میشه @ برای بهتر شد میتونید از افزونه های سئو استفاده کنید یا حق میشه لطف کنید مسیر فعال کردن یونی کد را بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از تنظیمات کلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 از تنظیمات کلی روشن کردن rewrite module در آپاچی فراموش نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 روشن کردن rewrite module در آپاچی فراموش نشود من rewrite module و یونی کد زبان دوم را روی بلی قرار دادم ولی تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 لوکال هستم آقای قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر