nahid 4 ارسال شده در مهر 93 درود دوستان من از کامپوننت پی سی رزرو استفاده می کنم. این کامپوننت بسیار ساده وکاربردیه، منتها یه مشکل داره، اونم اینکه برای رزرو وقت، حتما باید پرداخت انجام بشه، در حالیکه من نمیخوام پرداختی در کار باشه و مشتری بدون پرداخت بتونه رزرو رو انجام بده، باید کجای سورس رو تغییر بدم؟ اسکرین شات رو هم اتچ کردم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 سلام بله با این حالتی که میفرمایید اگه تو تنظیمات نباشه باید سورس رو تغییر بدین که فکر نکنم بتونید ! @ تا جایی که بنده اطلاع دارم این دوستان افزونه هایی که انتشار میدن رو بصورت کد شده میدن بیرون ! حالا دلیل این امر چیه و چی میتونه باشه به کنار.. یا حق 1 واکنش ها : nahid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahid 4 ارسال شده در مهر 93 سپاسگزارم در جومینا چنین افزونه ای برای رزرو وقت منتشر نشده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام نه ولی میتونید تو تایپیک عیدی جومینایی درخواستی بدبد و تو ضیحش رو بنویسید یا حق 2 واکنش ها : رضاقاسمی و nahid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر