علی نظری 3 ارسال شده در مهر 93 با سلام 3 تا سوال دارم : ------------------------------------ 1- میخواهم این کدها را در قالب سایتم وارد کنم که همیشه و در تمام صفحات تکرار شود : <h1 style="display: none;">dsd</h1> <h2 style="display: none;">sad</h2> <h3 style="display: none;">af</h3> به کجای سایتم باید بروم و کجا بزارمشون این سایت من هست iranMTC.com لطفا کمک کنید ---------------- 2- یک مشکل دیگه هم دارم : در صفحه اثلی در قسمت آحرین اخبار، دکمه بنفشی دیده میشود که "ادامه مطلب" است. بر روی پی.سی دیده میشود ولی وقتی با موبایل به سایت میروید. این دکمه نیست. چگونه باید درست شود ؟ ------------------- 3- سایت iranMTC.com بخاطر پلاگین ها زیادی که نصب کردم کمی سنگین و کند است. کاری میشود انجام داد که بدون حذف پلاگین ها سرعت افزایش یابد ؟ لطفا کمک کنید. سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام باید کد رو در فایل اصلی قالبتون وارد کنید که معمولا index.php هست خوب حتما دلیلی داشته که طراح مخفیش کرده ولی با این حال اگه بخواین دیده بشه باید در همون فایل اصلی نسبیت به داکیومنت های فریم ورک بوت استرپ (یا هر فریم ورک ریسپانسیوی که استفاده شده ) تغییرش بدید بهترین راه اینکه کد هاتونو بهینه و فشرده کنید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در مهر 93 با سلام باید کد رو در فایل اصلی قالبتون وارد کنید که معمولا index.php هست خوب حتما دلیلی داشته که طراح مخفیش کرده ولی با این حال اگه بخواین دیده بشه باید در همون فایل اصلی نسبیت به داکیومنت های فریم ورک بوت استرپ (یا هر فریم ورک ریسپانسیوی که استفاده شده ) تغییرش بدید بهترین راه اینکه کد هاتونو بهینه و فشرده کنید یا حق تشکر بابت پاسخ body را رد hndex ندارم میخواهم زیر آن بگذارم میتونید یک نگاهی به سایت بیاندازی و فقط اسم فایلی که body توش هست را به من بگید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام از بیرون نمیشه فهمید / ولی نسبت به فریم ورکهای قالب متفاوفته میتونید همه فایلها رو باز کنید توشون سرچ کنید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر