xformer 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام. من یک منو درست کردم و روی منو یک مجموعه رو لینک کردم. وقتی کلیک میکنم بصورت فهرست میاره و فقط لینکهاشو میاره. می خوام بصورت بلگ اول عنوان ک لینک مطلب هست بیاره و بعد عکسش و پایینتر از اون خلاصه مطلب و در نهایت ادامه مطلب آیا پلاگینی هست ک بصورت زیبا این متد رو انجام بده. یا اگر راهی هست خواهشا کمک بفرمایید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما منوی بلاگ مجموعه این کار رو انجام میده برسی کنید 1 واکنش ها : xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xformer 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) درود بر شما منوی بلاگ مجموعه این کار رو انجام میده برسی کنید بله درسته ولی مطالب رو بصورت پشت سر هم بدون طرح و کادر میاره. بنظر شما میتونم با کامپوننت k2 به مطالبم طرح بدم؟ ویرایش شده مهر 93 توسط xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما طرح دادن باید به css مسلط باشید لگر k2 بصورت پیشفرض طرح داشته باشه می تونید استفاده کنید و الا باید خودتون طرح بدید 1 واکنش ها : xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر