arashmmm1414 34 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام سوال اول: آیا راهی وجود داره که در قسمت مدیریت کاربران توسط مدیر کل سایت، آدرس ایمیل جهت ثبت یک کاربر به صورت غیرضروری در بیاد ؟ سوال دوم: آیا میشه سه تا گزینه زیر رو از ماژول ورود به سایت حذف کرد ؟ *بازیابی رمز عبور *بازیابی نام کاربری *ایجاد حساب کاربری با تشکر ویرایش شده مهر 93 توسط آرش مرندی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما 1 : میشه اما باید به هسته دست ببریم 2 : راه زیاد هست. مثلا دست بردن به ماژول ورود یا مثلا فکر کنم اگر فایل ترجمه رو هم پیدا کنید و موارد گفته شده را از فایل ترجمه پاک کنید درست بشه. دقت کنید که کل کد ترجمه منظورم نیست. فقط متن ترجمه شده را پاک کنید 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مهر 93 من که تمام وجودم هنگ کرد وقتی رفتم سراغ هسته جوملا و کد ها رو دیدم ویرایش کد رو تا حدودی بلدم ولی اینکار باسم دشواره لطفا اگر کسی هست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 بقیه متن رو نخوندید توی پوشه language رفته و داخل پوشه fa-ir یکی از فایلها داخلش این متن وجود داره احتمال زیاد fa-ir.ini هست ویرایشش کن و این متنو بگرد داخلش حذفش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر