nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 سلام پلاگین sigplus رو نصب کردم و فعال شده در قسمت تنظیمات پوشه گالری هم تنظیم کردم کسی می دونه چطور این افزونه کار میکنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 93 سلام پلاگین sigplus رو نصب کردم و فعال شده در قسمت تنظیمات پوشه گالری هم تنظیم کردم کسی می دونه چطور این افزونه کار میکنه ممنون بعد از فعال سازی از قسمت پلاگین ها باید در هر مطلبی که می خواهید از گالری تصاویر استفاده نمایید طبق الگوی افزونه متن زیر را وارد نمایید: {gallery}مسیر تصاویر آپلود شده {/gallery} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 بعد از فعال سازی از قسمت پلاگین ها باید در هر مطلبی که می خواهید از گالری تصاویر استفاده نمایید طبق الگوی افزونه متن زیر را وارد نمایید: {gallery}مسیر تصاویر آپلود شده {/gallery} لطفا بیشتر توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 لطفا بیشتر توضیح دهید بیا یاهو لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر