zabih2011 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من دو كامپونت webhosting و ipricecalc را نصب كرذم در webhosting بدون هيچ مشكلي اطلاعات به ايميلم ارسال مي شود اما در ipricecalc اطلاعات ارسال نمي شود و البته هيچ پيغام خطايي هم نشان داده نمي شود لطفا راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگه تازه نصب کردید webhosting رو حذف کنید ببینید ipricecalc درست کار میکنه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsrayaneh 1 ارسال شده در خرداد 90 سلام به دوستان منم همین مشکل و دارم میخواستم بدونم چه جوری میشه میلم و وارد کنم تا ارسال و دریافت و انجام بده ؟کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر دقیقا مشکلتون همون هستT راه کار آقای شمسی رو تست کردید؟ در مورد ایمیل تنظیمات الحاق مورد نظر رو نگاه کنید اگر جایی برای درج ایمیل نداشت ایمیلتون می شه همونی که موقع نصب جوملا تعیین کردید و از مسیر زیر بهش دسترسی خواهید داشت: مدیریت سایت / تنظیمات کلی / سربرگ سرور [تنظیمات ایمیل] یا همان administrator / Global Configuration / Server {Mail Settings موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_333 0 ارسال شده در مهر 90 به خاطر اینه که کپی رایتش حذف شده اگه کپی رایتش حذف بشه ارسال ایمیل عمل نمی کنه از سایت اصلیش دانلود کنید نسخه اصلیو نصب کنید می بینید که کار می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 یک نسخه هم در جومینا منتشر شده بود اون رو تست کردید ! یک نسخه هم با کپی رایت حذف شده موجود بود و درست کار میکرد و در نت جستجو کنید فکر کنم پیدا میشه ! اگر ای دی مدیر رو هم تغییر داده باشی باز هم به مشکل خواهید خورد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر