amara 21 ارسال شده در مهر 93 با سلام لطفا اين سايت را ببينيد http://demo.joomshaper.com/?template=express منوي بالاي سايت به صورت تمام صفحه نمايش داده ميشه ميخواستم كه عرض نمايش منو را كمتر كنم و ديگه به صورت تمام صفحه نمايش داده نشه تو اين عكس مشخص كردم منظورم به چه شكل هست لطفا راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 سلام برای این کار اگه بخواین اصولی انجام بشه و حالت ریسپانسیو خودشو از دست نده باید در html و css تغییر بدین و باید به کد نویسی ریسپانسیو اشنا باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 93 سلام اگه فقط بخوام از طريق سي اس اس تغيير بدم از كدوم قسمت بايد اين كارو انجام بدم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 باسلام خوب برای این کار میتونید وارد دارکتوری css قالبتون بشید بعد تغییرات مورد نظر رو انجام بدید // در استایل مورد نظر یا فایل مربوط به منو تغییرات باید روی #hornav انجم شود یا حق 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) آقای شمسی عزیز درود بر شما ! من هم میخوام این روش رو پیاده کنم ! اگر یک کم بیشتر توضیح بدید ، ممنون میشیم . سپـــاس ویرایش شده مهر 93 توسط personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 سلام توضیح خاصی نداره توی css عرض مورد نظرتون رو به المان مورد نظر میدید // کافیه یک پیمانه css بلد باشید یا حق 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 93 سلام جناب شمسي خووب اگه بلد بودم كه اينجا نميپرسيدم اينو ميدونم كه كه بايد css را دستكاري كرد و چي نوشت نميدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر