پدرام 0 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستای خوب جوملایی یک سوال من قالب مترو جومینا رو نصبیدم برای کاربرم که مدیر سایت و فقط هم k2 براش بازه فقط یه مشکل دارم آقا این که خودش میتونه بره قالبش رو عوض کنه سطح دسترسی به پروفایل خودش رو کجا تنظیم کنم خوب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پدرام 0 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستای خوب جوملایی یک سوال من قالب مترو جومینا رو نصبیدم برای کاربرم که مدیر سایت و فقط هم k2 براش بازه فقط یه مشکل دارم آقا این که خودش میتونه بره قالبش رو عوض کنه سطح دسترسی به پروفایل خودش رو کجا تنظیم کنم خوب قصد من غیر فعال کردن تنظیمات پایه ای در پروفایل خود کاربر هست ممنون میشم کسی جواب منو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما اگر منظور در قسمت مدیریت سایت است که خیلی آموزش هست. کمی جستجو کنید لطفا اگر برای سایت است بنده یادم نمیاد بشه از طریق سایت قالب عوض کرد مگر برنامه این نوشته بشه 1 واکنش ها : پدرام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پدرام 0 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما اگر منظور در قسمت مدیریت سایت است که خیلی آموزش هست. کمی جستجو کنید لطفا اگر برای سایت است بنده یادم نمیاد بشه از طریق سایت قالب عوض کرد مگر برنامه این نوشته بشه درود بر شما اگر منظور در قسمت مدیریت سایت است که خیلی آموزش هست. کمی جستجو کنید لطفا اگر برای سایت است بنده یادم نمیاد بشه از طریق سایت قالب عوض کرد مگر برنامه این نوشته بشه دوست خوب من سلام ممنون از پاسخ شما من یک کاربر ساختم که فقط به کی2 و چند مورد دسترسی داشته باشه با یک قالب مدیریتی که براش تعریف کردم تو سوپر یوزر ولی اون کاریر میتونه یوزرنیم پس و قالب خودش رو تغییر بده و من اینو نمیخوام اگر میتونید کمکم کنید گیر کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin-1387 0 ارسال شده در مهر 93 سلام و درود اگر متوجه شده باشم شما میخواید نویسنده سایت ایجاد کنید خب چرا نویسنده وارد مدیریت بشه از توی همون سایت هم میتونه مطلب بذاره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پدرام 0 ارسال شده در مهر 93 سلام و درود اگر متوجه شده باشم شما میخواید نویسنده سایت ایجاد کنید خب چرا نویسنده وارد مدیریت بشه از توی همون سایت هم میتونه مطلب بذاره. ممنون ، تقریبا 2 3 تا کار میکنه و نیاز هست به اینکه مدیریت جدا داشته باشه مشکل فقط همینه دسترسی نداشتن به پروفابل خودش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر