چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام یک بنر تبلیغ کلیکی درسایتم میخوام بزارم کد قرارمیدم اما به نمایش در نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 کد رو به چه صورتی قرار میدید؟؟ در تنظیمات پلاگین ادیتور عناصر ممنوعه رو حذف کرده اید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام درقسمت بنرها گذینه سفارشی انتخاب کردم دومی خیرکجا باید برم ویرایش شده مهر 93 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام درقسمت بنرها گذینه سفارشی انتخاب کردم دومی خیرکجا باید برم مدیریت پلاگین ها - پلاگین ادیتور - در تنظیمات اون که در سمت چپه گزینه ای به نام عناصر ممنوعه موجوده : تمامی موراد داخل اون رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام منظور شما Editor - JoomlaCKاست درقسمت تنظیمات پایه وپشرفته چیزی ندیدم میشه بگین دقیقا به چه نام گذینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) ادیتور شما ck هست؟؟ با این ادیتور کار نکردم ولی ادیتور پیش فرض خود جوملا در تنظیمات پلاگین یه همچین موردی داره. شما با ادیتور خود جوملا تست کن ببین نمایش میده؟؟ اون تنظیماتی هم که گفتم انجام بدید (ادیتور tiny MCE) ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام پیش فرض کردم این ادیتور وعناصرممنوعه راپاک اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 کد بنر رو در قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام<s-cript type="text/j-avascript" src="http://apanet.net/index.php/j-avascript/site/843?img=125_125"></script> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام از این کد استفاده کنید <p align="center"><marquee scrollamount=1 scrolldelay=1 onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()' direction=down width=480 height=85 id=border><p align="center"><!-- محل قرار گرفتن آدرس بنر ---></p></marquee></p></p> ---- من در اون کد قبلی لینک بنر رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام وتشکرمنظور شما ازادرس بنرلینک سایتی که میخواد نمایش بده بنردرسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام وتشکرمنظور شما ازادرس بنرلینک سایتی که میخواد نمایش بده بنردرسته نه دیگه لینک خود بنره. بالاخره بند باید یه جایی آپلود بشه بعدا لینکش رو در این کد قرار بدید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام بینید این کد رابه من دادن که بنرکه مدنظرخودشون هست به نمایش در بیاد وبا بت کلیک مخاطب به من پرداختی داشته باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 شما با این کد نمیتونید هیچ بنری رو نمایش بدیدکه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام نمیدونم سایت تبلیغاتی این کد داده ومیگه سالم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 اگر می تونید دسترسی بدید انجام بدم احتمالا بتونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام مدیریت یا هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام پ خ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 هاست رو بدید تمومه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی هاستو میخوام ارسال نکردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر