sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 وقتی کاربر روی گزینه ثبت نام (از طریق منوی افقی )کلیک میکنه به جای ثبت نام یک صفحه میاد که نوشته: به بخش ثبت نام کاربران سایت ما خوش آمدید. =-----------------= البته داخل لوکال مشکلی نداره ولی روی سایت اینجوری شده... این هم نمونه: http://pelakweb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بصورت پیشفرض این بسته چنین مشکلی ندارد. از ابتدا اینطور بود یا بعد از تغییر در تنظیماتی یا نصب افزونه یا... این موارد رو یکی یکی انجام دهید و تست کنید یک منو جهت ثبت نام ایجاد کنید ببینید این مشکل رو دارید یا خیر (نوع منو: طرح بندی پیشفرض ثبت نام کاربر) ماژول yoo_login رو حذف و مجد نصب کنید افزونه AceSEF رو غیر فعال کنید ببینید بازم این مشکل هست یا خیر پیروز باشید موضوع پستتون ویرایش و منتقل شد به بخش مربوطه (لطفا بیشتر دقت کنید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 AceSEFرو از طریق قسمت مدیریت امکانات : کامپوننت ها غیر فعال کردم باز هم درست نشد... منو رو ساختم صفحه درست اومد.. اما yoo_login رو اگه نسخه فارسی ازش سراغ دارین لطفا معرفی کنین تا چکش کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 فقط کمی جستجو نیاز بود! بفرمائید: http://forum.joomina.ir/thread-3164-post-17391.html#pid17391 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 خب من به چشمم نیومد! پاک کردم نصب کردم ثبت نام درس نشد که هیچ ماژول هم از حالت افقی هم افتاد! ببینین: pelakweb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 افقی بودن یا نبدودنش رو باید از مدیریت ماژول به ویرایش ماژول مورد نظر برید و تنظیمش کنید... Style ---> quick اگر نتیجه نگرفتید این بسته رو بعد از اطمینان از دانلود کامل با دقت بیشتری شروع به نصبش کنید و قبل از هر تغییری یا نصب افزونه ای در سایت، چک کنید ببینید درست عمل می کنه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر