moh377 6 ارسال شده در مهر 93 با سلام خدمت دوستان جومینایی ، من به یک مشکل خیلی بد در سایتم بر خوردم و اونم اینه که زمانی که متنی رو در ویرایشگر سایتم می نویسم و نوشتم رو ( به طور مثال بولد یا پاراگراف بندی و یا لینک دادن ) مینویسم هیچ کدوم از این تغییرات در هنگامی که این نوشته در سایت میره اعمال نمیشه و همه چیز رو در روبه روی هم و بدون تغییر مینویسه . حتی کامپوننت ادیتور خودم رو از tiny MCE به JCE تغییر دادم اما باز هم درست نشد ، البته من الان در شرایطی نیستم که بتونم دسترسی بدم اما میخواستم بدونم شما میتونین مشکل من رو حل کنید ؟ خیلی ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مهر 93 وقت بخیر اول شما تنظیمات مربوط به پلاگین ویرایشگر خود را بررسی نمایید در قسمت مدیریت پلاگین ، ادیتور خود را پیدا کرده و امکانات آن را بررسی نمایید و همچنین می تواند در خود قالب هم این عملکرد تنظیم شده باشد که هیچ کدام از متن هایی که در مطالب نمایش داده می شود از استایلی استفاده نشوند برای بررسی مشکل دوم کافی است یک قالب دیگر به سایت اضافه کنید و مطلب را مورد نظر را نگاه کنید موفق باشید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام . نمیدونم فعلا که مشکلم حل شده اما شاید باز هم بیاد سراغم ... مرسی از پاسختون دوست عزیز ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر