behrad 7 ارسال شده در مهر 93 درودمن یه سایتی دارم که 17800 تا صفحه ایندکس و رنک گوگل 2 هستحالا میخوام قالب سایت عوض کنم میخواستم ببینم میشه کاری کرد که اینها به هم نخوره؟میشه روی دامنه دیگه کار کرد بعد انتقال داد به دامنه اصلیاین هم سایت دستچین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 فکر نمیکنم با تغییر قالب وب سایت جوملایی خود سئو سایت و ایندکس های گوگل از بین بروند فقط تغییراتی در ظاهر اعمال خواهد شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مهر 93 فکر نمیکنم با تغییر قالب وب سایت جوملایی خود سئو سایت و ایندکس های گوگل از بین بروند فقط تغییراتی در ظاهر اعمال خواهد شد. موفق باشید. الان سایت جوملایی نیست kcms هست می خوام سایت به جوملا تغییر بدم اینجوری مشکلی پیش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 خوب شما داری میگی میخوای قالب رو عوض کنی بخاطر همین هم منظورتو نفهمیدم kcms چیه من هرچی گشتم چیزی نیافتم نمیدونم بشه انتقال داد یانه ولی حفظ لینک هاتون کار خیلی دشواری خواهد بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر