isungroups 2 ارسال شده در مهر 93 با سلام یک ماهی است از جومینا ، هاست تهیه کردم و 5 سایت در آن ایجاد کردم ، 2 روز پیش در حال چک کردن این سایت ها بودم که دیدم 2 سایت server not found می زند وسه سایت دیگر بدون مشکل بالا می آید، و جالب اینکه بطور چرخشی مداما این مشکل برای هر یک از این سایت ها به وجود می آید ، به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه ؟؟ این مشکل برای کسی تو این چند روز به وجود نیامده است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با سلام یک ماهی است از جومینا ، هاست تهیه کردم و 5 سایت در آن ایجاد کردم ، 2 روز پیش در حال چک کردن این سایت ها بودم که دیدم 2 سایت server not found می زند وسه سایت دیگر بدون مشکل بالا می آید، و جالب اینکه بطور چرخشی مداما این مشکل برای هر یک از این سایت ها به وجود می آید ، به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه ؟؟ این مشکل برای کسی تو این چند روز به وجود نیامده است؟ مشکلات خدمات هاستینگ و پیامک را یا باید به خود سایت تیکت بزنید یا این که با مدیر مربوطه تماس بگیرید مدیر هاستینگ مهندس فرحزادیان هست. موفق باشید ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری 2 واکنش ها : رامین انگوتی و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر