alfa 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام دوستان گرامی بنده تازگی با مشکلی مواجه شدم که قبلا بهش برنخورده بودم. وارد مدیریت که میشم،قسمت محتوا--> مدیریت مطالب به هم ریختگی وجود دارد و تمام آیتم هایی که باهاش کار میکردم و مطالب میزاشتم مخفی شده.ابتدا جهت به هم ریختگی انکودینگ رو تغییر دادم و فارسی نوشته شد اما مطالب و منوها و تب ها رو نشون نمیده.یه اسکرین شات گذاشتم ممنون میشم بررسی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام به تازگی چه افزونه ای نصب کردید؟ فکر میکنم خطایی وجود داره تو صفحه که اینطور نشون میده ادیتور پیش فرضتون رو از تنظیمات کلی جوملا عوض کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfa 0 ارسال شده در مهر 93 سلام به تازگی چه افزونه ای نصب کردید؟ فکر میکنم خطایی وجود داره تو صفحه که اینطور نشون میده ادیتور پیش فرضتون رو از تنظیمات کلی جوملا عوض کنید و دوباره تست کنید افزونه جدیدی نصب نکردم.ادیتور رو طبق گفته شما تغییر دادم باز نتیجه ی حاصل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 روی فایل ها که تغییری ایجاد نکردید؟ از جوملاتون بکاپ بگیرید و یه نسخه دیگه از جوملا رو روی هاستتون اکسترکت کنید و پوشه installlation رو حذف کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر