behrad 7 ارسال شده در مهر 93 درودمن میخواستم فضای خالی نوشته هارو بردارم ولی هرچی گشتم توی فایر باگ نتونستم پیدا کنم اگه کسی بتونه آدرس ویرایششو بگه ممنون میشمتوی منوی محصولات و منوهای دیگرسایتتوی فایل پیوست نشون دادم کجارو میخوام حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مهر 93 درود من میخواستم فضای خالی نوشته هارو بردارم ولی هرچی گشتم توی فایر باگ نتونستم پیدا کنم اگه کسی بتونه آدرس ویرایششو بگه ممنون میشم توی منوی محصولات و منوهای دیگر سایت توی فایل پیوست نشون دادم کجارو میخوام حذف کنم اینم آدرس عکس که ببینید کجارو مخوام خذف کنم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مهر 93 در تنظمات قالب در بخش layout موقعیت left را روی none قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مهر 93 در تنظمات قالب در بخش layout موقعیت left را روی none قرار دهید css های قابل وبرایش توی قالب این ها هستن ویرایش css/3rd_party.css ویرایش css/components.css ویرایش css/error.css ویرایش css/forms.css ویرایش css/layouts.css ویرایش css/modules.css ویرایش css/navigation.css ویرایش css/responsive.css ویرایش css/template.css ویرایش css/typo.css که من همچین چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 اگر میتونید دسترسی به هاست بدید وگرنه قالب رو برای دانلود بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مهر 93 نام قالب vt mobyapp میباشد توجه داشته باشید تنظیمات layout در داخل مدیریت قالب وجود دارد شما براحتی میتوانید نتظیمات را وارد کنید .. دسترسی مدیریت سایت را ارسال نمایید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر